БългарскиEnglish

VIII Conference "Virtual Unification - Products" In Focus " 2-3 October 2020 G.

In the conditions of a pandemic, medical specialists on the front line are of utmost importance, as are pharmacists, to be well trained and prepared for the new challenges in pandemic conditions and expected activation of seasonal viruses.

Стинг АД както винаги застава зад магистър-фармацевтите и за осми пореден път организира Есенна конференция „Виртуално обединение – продукти „На фокус“ на тема„Защо неоптимистичен семинар за свежо бизнес мислене, за целенасочено решаване на проблеми, за приближаване с няколко крачки на света до онова, което би трябвало да бъде. Идеалистично? Yes. Нереалистично? Not. „

Събитието ще се проведе на 2-3 октомври 2020г. в хотел „Астор Гардън“, because to. „Св. St. Константин и Елена“.

При строго спазване на всички противоепидемични мерки, ще запознаем аптеките с новите предложения на производителите, новите възможности за успешни продажби и как ефективно да подпомогнат лечението на пациентите в условията на тежка и сложна епидемична обстановка. Ще се проведат лекции при спазване на изискванията за дистанция, ще се организира изложение , но ще има възможност и за онлайн присъствие.

Програмата можете да намеритеHERE