БългарскиEnglish

VIII конференция „Виртуално обединение – продукти „На фокус“ 2-3 октомври 2020 г.

В условията на пандемия е от изключителна важност медицинските специалисти на първа линия, каквито са и фармацевтите, да бъдат добре обучени и подготвени за новите предизвикателства в условия на пандемия и очаквано активиране на сезонните вируси.

Стинг АД както винаги застава зад магистър-фармацевтите и за осми пореден път организира Есенна конференция „Виртуално обединение – продукти „На фокус“ на тема: „Защо не… оптимистичен семинар за свежо бизнес мислене, за целенасочено решаване на проблеми, за приближаване с няколко крачки на света до онова, което би трябвало да бъде. Идеалистично? Да. Нереалистично? Не. „

Събитието ще се проведе на 2-3 октомври 2020г. в хотел „Астор Гардън“, к.к. „Св. св. Константин и Елена“.

При строго спазване на всички противоепидемични мерки, ще запознаем аптеките с новите предложения на производителите, новите възможности за успешни продажби и как ефективно да подпомогнат лечението на пациентите в условията на тежка и сложна епидемична обстановка. Ще се проведат лекции при спазване на изискванията за дистанция, ще се организира изложение , но ще има възможност и за онлайн присъствие.

Програмата можете да намерите ТУК