БългарскиEnglish

12-та Маркетингова конференция 25 Март 2023 г.

12 – та Маркетингова конференция 25 Март 2023 г.

„Здравна система фокусирана върху здравето, не върху болестта. Мерки за напредъка на пациента към уелнес“

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви информираме, че фирма „Стинг“ АД отново ще организира за дванадесети път пролетна маркетингова конференция. Тази традиция ще бъде възобновена, защото през годините събитието беше отличено като едно от най-мащабните в сектора и като полезно, както за нашите клиенти – аптеките, така и за партньорите ни от фарма компаниите.

Важната му роля по отношение на грижата за общественото здраве също оказа влияние върху решението да се възобнови тази инициатива.

Относно главната тема на конференцията за 2023 година ние се обединихме около идеята за надграждане на презентацията за здравословен начин на живот и аптеката като събирателен център за това. 2023 е първата година след пандемия и ковид, в която можем да анализираме последиците и да приканим пациентите към профилактика и уелнес. Вярваме, че брандингът от страна на фарма компаниите ще подкрепи тази наша идея. Изненада за профила на конференцията ще бъде и анализът от актуална социологическа извадка за нагласите на потребителите, относно фармацевтичната грижа, работата на бизнеса и очакванията им от фармацевтите в аптеките. Това се организира за първи път и ще даде обратна връзка за дейността и ролята на фармацевта при взимането на решения за покупки.

Припомняме, че събитието е строго специализирано и профилирано – насочено само към здравни специалисти – фармацевти. Динамично променящата се обстановка изисква те да бъдат обучени и подготвени да реагират на тези предизвикателства.

Отправени са покани към 700 колеги от аптеки, водещи в регионите от цялата страна. Те ще имат възможността да се запознаят с новите предложения на производителите и вносителите. Ще бъдат разгледани и дискутирани маркетинговите инструменти за успешни продажби, както и ефективните методи на консултация на пациентите. Презентациите ще се представят при спазване на изисквания за дистанция, а щандовете ще бъдат разположени на разстояние един от друг. За първи път лекциите ще бъдат стриймвани на екрани във фоайето на хотела, с възможност за проследяване на живо от  хотелските стаи, както и на интернет страницата на Стинг, безплатно.

Място на провеждане: конферентна зала “Опера“, Хотел „Астория“, София

Дата: 25.03.2023 г. Начало: 9.00 ч. Край: 18.00 ч.

Програмата на събитието можете да изтеглете от тук