БългарскиEnglish

Партньори

Стинг АД
Актвис Груп е една от най-големите генерични фармацевтични компании в света Компанията е основана през 1956 в Исландия, а днес централата й се намира в Цуг, Швейцария. В офисите и заводите на компанията работят над 10,000 служители. Aктавис Груп разполага с модерно оборудвани лаборатории и заводи в Европа, САЩ и Азия, където произвежда разнообразни генерични медикаменти под различни форми като таблетки, ампули, капсули, свещички, спрейове, дезинфекционни разтвори, прахчета, сиропи и меки капсули.
Activas
АстраЗенека е сред водещите научно-изследователски фармацевтични компании в света с нови и високоефективни лекарствени средства в седем големи терапевтични области - онкология, сърдечно-съдови, стомашно-чревни и белодробни заболявания, заболявания на централната нервна система, интензивно лечение и анестезия.
AstraZeneca
Bayer e международна компания, лидер в областта на здравеопазването, храненето и високотехнологичните материали.
Bayer
Berlin-chemie България е представителство на BERLIN-CHEMIE, дъщерна компания на MENARINI Group, в България. От много години Menerini group заема водеща позиция на италианския фармацевтичен пазар. Компанията MENARINI, създадена през 1886г. с централа във Флоренция, се е развивала в продължение на поколения, за да се превърне в световна фармацевтична компания.
Berlin-chemie
Bayer e международна компания, лидер в областта на здравеопазването, храненето и високотехнологичните материали.
Bioshield
Biotrade България е производител на дерматологична козметика и вече 20 години е една от най-успешно развиващите се компании в този бранш на българския пазар.
Biotrade
Групата Boehringer Ingelheim (Бьорингер Ингелхайм) е една от двайсетте водещи световни фармацевтични компании. От основаването си през 1885г. компанията изследва, разработва, произвежда и предлага на пазара продукти с висока терапевтична стойност за хуманната и ветеринарна медицина.
Boehringer
Boiron e основана като независима семейна фармацевтична лаборатория пред 1932г., днес акционерно дружество със седалище в района на град Лион, Франция.
Bioron
Biotrade България е производител на дерматологична козметика и вече 20 години е една от най-успешно развиващите се компании в този бранш на българския пазар.
Bristol-Mayers Squibb
Киези България ЕООД е филиал на Chiesi Pharmaceuticals GmbH, Виена ("Chiesi Austria"), която е част от италианската фармацевтична компания Chiesi Farmaceuticy S.p.A., Парма. Киези България осъществява маркетингови услуги в полза на Chiesi Austria относно лекарствени продукти и медицински изделия, акцентирайки върху медикаменти отпускани по лекарско предписание. Портфолиото на Chiesi e насочено към различни терапевтични области и включва оригинални продукти, медикаменти произведени по лиценз и продукти разработка на партньорски компании.
Chiesi
CSC prarmaceuticals e мултинационална компания с дългогодишно присъствие в България.
Angelini
EGIS Pharmaceuticals PLC e една от водещите компании за производство на лекарства в Унгария и Централна Източна Европа. Активностите на компанията се простират във всяка област на фармацевтичното производство: от оригиналната разработка и генеричното развитие през производството на активната субстанция и готовите лекарствени продукти до продажбите и маркетирането. От 1999 година компанията има самостоятелно представителство в България.
Egis
Ewopharma AG e наследник на фармацевтичната компания Leclers&Co, основана през 1959г. Още от самото начало на дейността, компанията се фокусира върху фармацевтичните пазари в Централна и Източна Европа. Вече повече от 50 години Ewopharma присъства в Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България и Словения, което дава възможност на екипа да натрупа богат опит и задълбочени познания относно местните фармацевтични пазари.
Ewopharma
Фортекс Нутрасютикалс е в челната десятка на компаниите, произвеждащи хранителни добавки и здравна козметика в България.
Fortex
Гедеон Рихтер АД е мултинационална фармацевтична компания в Централна и Източна Европа. Управлява се от Унгария, без чужди професионални инвеститори.
Gedeon Richter
ГлаксоСмитКлайн е водеща англо-американска научноизследователска фармацевтична компания. Тя е втора по големина във фармацевтичната индустрия с близо 7% пазарен дял, с над 110 000 служители, дейност в повече от 160 държави и производствени центрове в цял свят. ГлаксоСмитКлайн работи и инвестира в България повече от 20 години. Дейността на компанията е обвързана с осигуряване на качествено и съвременно лечение на българските пациенти, както и със създаване и поддържане на коректно, етично и стабилно партньорство с всички участници в системата на здравеопазването.
Glaxo Smith Kline
Производството на детски храни с най-високо качество започва в малкия баварски град Пфафенхофен преди повече от 100 години. Фурната Хипп, където през 1899 Джозеф Хипп смесва сухар, мляко и вода, постепенно започва производството на първите детски храни Хипп, които по-късно стават и лидер на германския пазар. Съществувайки като семейно предприятие под ръководството на д-р Клаус Хипп и неговите братя Георг и Паулус, Hipp Group се превърна в едно от водещите европейски производства на детски храни.
HIPP
Една от водещите генерични фармацевтични компании в Централна и Източна Европа. Фармацевтичното и химическо производство представляват най-голямата част от дейността на фирмата. Освен лекарствени средства за хуманната и ветеринарна медицина и лекарства без рецепта. KRKA произвежда още и козметични продукти.
KRKA
Лундбек Експорт, България е представителство на датска фармацевтична компания. В международен план Лундбек разработва, произвежда и разпространява лекарства, предназначени за лечение и на заболявания на ЦНС.
Lundbeck
Компанията е основана на 16 ноември 1945г. от Даниел Сваровски и д-р Алфред Фрьолих с д-р Албин Майер като оперативен мениджър. Името "Монтавит" се свързва с планини (Mountain), живот (-vit) и е показано картонно и в логото на компанията. За тези 65 години международният бизнес на Монтавит е свързан с производството на лекарства и продукти, свързани със здравето.
Montavit
"Натурфарма България" ЕООД е основана през 1997г. От самото начало на своето съществуване фирмата налага висококачествени продукти, разработени от немския производител PG-Naturpharma GmbH.
Naturpharma
Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret A.S. e основана през 1964г. в Инстанбул, Турция. Основните ѝ дейности са в областта на производството, дистрибуцията и търговията с лекарствени продукти. Фирмата е част от международния консорциум ULKAR Holding.
Nobel
Вече на 90 години датската фармацевтична компания Ново Нордиск е водещият производител на инсулин в света. Ново Нордиск е единствената компания, произвеждаща всичко необходимо за съвременното инсулиново лечение - инсулин, инжектиращи устройства и игли.
Novo Nordisk
Никомед се осланя на традицията, съчетала качество и иновативност, водеща началото си още от 1874г. в Норвегия. В последните години компанията се разраства значително както по отношение на броя служители, така и относно нови продукти.
Nycomed
Пфайзер е най-голямата фармацевтична компания в света - абсолютен лидер в областта на хуманната и ветеринарна медицина и най-големият производител на медикаменти. Компанията има заводи в над 40 страни, продажби в над 150 страни и 120 000 служители, които работят за откриването, разработването и производството на модерни лекарства за хора и животни.
Pfizer
F.Hoffmann - La Roche Ltd. (Ф.Хофман - Ла Рош) е водеща фармацевтична компания, която предлага изключително широк спектър от новаторски по своята същност лекарства, медицински продукти и услуги. За повече от 100-годишната си история на съществуване F.Hoffmann-La Roche Ltd. доказва високия си стандарт при проучването, разработването и производството на нови лекарства и медицински продукти за превенция, диагностициране и лечение, и значително подобряване на качеството на живот на пациентите.
Roche
Sanofi e лидер в България с разнообразното си портфолио от здравни продукти (лекарства и медицински изделия), и е една от трите най-големи фармацевтични компании в света.
Sanofi
Santen O Y има повече от 80-годишна традиция във фармацевтичното производство. Силни страни на компанията са изследователската и развойна дейност, върховите производствени технологии, международното пазарно присъствие с най-съвременни медикаменти за очно приложение. Santen е основана във Финландия през 1977г., когато японската Santen Pharmaceutical Co. Ltd. придобива собствеността на финландската фармацевтична компания Oy Star Ab.Това улеснява навлизането на Santen на много нови запари в Европа и допълнитело развива изследователската и производствената дейност.
Santen
Сервие е първата независима френска фармацевтична компания. 20 000 служители и 3000 изследователи, които разработват медикаментите на бъдещето. Сервие има присъствие в 140 държави, на 5 континента.
Servier
Ветпром АД е доказан производител с 60-годишен опит в производството и реализацията на лекарствени средства, хранителни добавки и козметични продукти. Дружеството притежава сертификат на Системата за управление на качеството ISO 9001:2008 и отговаря на високите стандарти за Добра производствена практика.
Vetprom
Продуктите Витаслим са на българския пазар от 2009г. Благодарение на своите качества, естествен произход и разрастваща се продуктова гама, се налагат все по-успешно сред българските потребители.
Vitaslim
Напитката Aloe Drink for life e освежителна напитка без алкохол, която се произвежда в Тайланд. Съдържа хрупкави парчета 100% натурално, свежо Алое. За гарантираното качество на напитката при производството се нарязва ръчно само сърцевината от най-добрите листа на растението. Бутилира се до 48 часа след отрязване на листата. Не съдържа Алое на прах или желе от Алое. Пастьоризирана. Ексклузивен вносител и дистрибутор на безалкохолната напитка Aloe Drink for life за българския пазар е "Ви Пи Ес" ЕООД. Фирмата е на българския пазар от 2009 с основна дейност търговия с бързооборотни стоки.
VPC
Woerwag Pharma GmbH & Co. KG e немска фармацевтична компания от среден ранг. Основана е през 1971г. от Dr. Fritz Woerwag и от тогава е фамилна собственост. Woerwag Pharma - България се специализира в предлагането на медикаменти за лечение на захарен диабет и тежките му усложнения, сърдечно-съдови заболявания, желязнодефицитни анемии, както и заплашващи аборти и преждевременни раждания.
Woerwag
Адифарм е създадена през 1994 година и близо две десетилетия работи с грижа за здравето на хората. Основни направления в дейността на компанията са производство на лекарства и хранителни добавки. През годините Адифарм утвърждава името си като производител на качествени, ефективни и безопасни лекарства, достъпни за всеки пациент.
Adipharm
Създадена преди 89 години, Арома е водещ европейски производител на козметика и парфюмерия с дългогодишни традиции в бранша. Предприятието произвежда широка гама хигиенни, парфюмерийни и козметични продукти с натурални съставки.
Aroma
Фирмата дистрибутира билкови продукти (хранителни добавки и козметика) като изключителен представител на три фирми: The Himalaya Drug Company, Charak Pharmceuticals, Индия и Forde Sweden, Полша.
Ayurveda
Съвместно с известни международни фирми, Борола разработва и произвежда природни, козметични и други здравни продукти. Фирмата е лидер на местния пазар за хранителни добавки. В момента на пазара има над 40 продукта на Борола. Вносът и дистрибуцията на лекарствени и здравни продукти се осъществява по правилата на добрата дистрибуторска практика и по стандартна оперативна процедура, одобрена от чуждестранни одитори.
Borola
Витаголд ООД е модерна компания, която е специализирана в разработването и продажбата на хранителни добавки.
Vitagold
Вита Херб е един от водещите производители на хранителни добавки. През 2004г. представи на българския пазар първия си продукт, произведен от Capsugel Франция. В следващите години Вита Херб съвместно с водещите специалисти в областта разработи серия от хранителни добавки, които се произвеждат в завода на Capsugel в Колмар-Франция по патентованата технология Licaps.
Vita herb
Екофарм е създадена през 2000г. в България. Компанията е специализирана в маркетинг и дистрибуция на широка гама оригинални и генерични продукти, производство на утвърдени световни производители. В продуктовото портфолио влизат и собствени марки, вече доказали се на българския пазар.
Ecopharm
Kendy Pharma e дивизия на Кенди ООД за разработване, производство и реализация на хранителни добавки под формата на есферисцентни таблетки, капсули и други таблетни форми.
Kendy
Фирмата е българо-немска и е основана през 1993г. в София. Работи в тесен кръг специализирани продукти, които са оригинални, с високо качество и добри позиции на световните пазари.
Natur Produkt
Фирмата е създадена през 1991 година в София. Произвежда в условията на GMP фармацевтични продукти, медицински изделия, хранителни добавки и козметични продукти.
Panacea 2001
Здраве от изтока.
TNT-21
Унифарм АД е доказан производител на лекарствени продукти, отговарящ на високите стандарти за добрата производствена практика. Предметът на дейност на "Унифарм" АД е производство на лекарствени средства, научно изледователска и експериментална дейност в областта на производството на лекарствени средства, установяване качеството на произвежданите лекарствени средства, пласментно-снабдителна и търговска дейност в страната и чужбина.
Unipharma
"Чайкафарма Висококачествените Лекарства" АД предоставя на своите клиенти широк спектър от достъпни, висококачествени лекарства - както патентни продукти от големи международни компании, така и генерични, произведени в модерните заводи на компанията.
Chaika Pharma