БългарскиEnglish

Girl Code. Тайните на успеха, мъдростта и щастието за жените предприемачи

Автор: Кара А Описание

„Girl Code. Тайните на успеха, мъдростта и щастието за жените предприемачи“ от Кара Алвил Лейба е книга-пътеводител за жените, които се занимават с бизнес и имат известна нужда да повярват още по-силно в себе си, за да отключат своя потенциал.

Кара Алвил Лейба – лайф коуч и автор на книги-бестселъри – счита, че магическият код на личния и професионален успех на жените е позитивното мислене, вярата в собствените сили и цели, а така също и взаимната подкрепа.

„Girl Code. Тайните на успеха, мъдростта и щастието за жените предприемачи“ е построена на основа на много интервюта на Кара Алвил Лейба с жени предприемачи и жени, които наред с своята основна професия развиват и свой собствен бизнес.

Кара Алвил Лейба откроява важния „код на женския успех“, който гласи, че успелите и щастливи жени живеят по определени правила, не се колебаят да говорят открито за страховете си, силно вярват в себе си, не завиждат, а подкрепят, вдъхновяват, непрекъснато се развиват, усъвършенстват, умеят да се самомотивират, по-мъдри, по-уверени и по-щастливи са.

По този повод Кара Алвил Лейба отбелязва в „Girl Code“ следното:

„Ако в твоята реалност има частни джетове, империя за милиони и околосветско пътешествие, това е чудесно и трябва да го получиш. Ако според твоята реалност живееш в колиба на плажа и правиш огърлици от мидени черупки, това също е прекрасно!

Едната реалност не е по-добра от другата. Ти заслужаваш всяко желание на сърцето си и ничия чужда реалност не трябва да оказва влияние върху твоята.

Никога не трябва да забравяш, че Вселената е извор на по-голямо изобилие, отколкото можеш да си представиш. Ако си чела някоя от другите ми книги, сигурно знаеш, че съм момиче, което искрено вярва в Закона за привличането и в силата на енергията.

Когато си представиш твоя свят, мисли позитивно и бъди отворена към възможностите. В мита, в който успееш да направиш това, ще отключиш безкрайното изобилие. Ако докато мечтаеш си изпълнена с отрицателна енергия и лоши мисли, на практика възпрепятстваш сбъдването на мечтите си.“лвил Лейба