БългарскиEnglish

Лекарствена безопасност

Лекарствената безопасност е етична и регулаторна отговорност на Стинг АД. Лекарствената регулация е съвкупност от активности, които имат за цел да осигурят на обществото качествени, ефикасни и безопасни лекарствени продукти.

Фармакологичната бдителност е система за наблюдение, с цел откриване, оценка, валидиране и предотвратяването на нежелани лекарствени ефекти.

За информация относно безопасността на лекарствата, които Стинг АД разпространява или в случай на установени нежелани лекарствени реакции моля, обърнете се към нашия отговорен магистър-фармацевт – Аделина Любенова , която е и мениджър по качеството.

За Стинг АД , като фармацевтична компания, лекарствената безопасност има голямо значение , не само поради спазването на нормативните регулации, но и за да може Стинг АД да предоставя актуална информация за безопасността на доставяните лекарствени продукти. Вашата подкрепа е от ключово значение, независимо дали сте клиент, пациент или медицински специалист. Ако сте медицински специалист и желаете да съобщите за подозирана нежелана лекарствена реакция, настъпила вследствие на употреба , можете да направите това чрез националната система за съобщаване в Изпълнителна агенция по лекарствата (ИАЛ) или чрез формата за докладване по-долу:

Форма за докладване на нежелани лекарствени реакции

Данни за лицето, даващо информация
Данни за пациента
Подозиран лекарствен продукт
Прием на други лекарства

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!