БългарскиEnglish

10-та конференция „Виртуално обединение

10-та конференция „Виртуално обединение – продукти „Виртуално обединение – продукти “На фокус“ и „Алианс сървиз“ 30 Септември-1 Октомври 2022 г.

                                                „Предизвикателствата пред фармацевтичния бранш в несигурността на днешния ден“

„Стинг“ АД за десети път организира  Есенна годишна конференция, защото като  социално отговорна фирма, грижата за общественото  здраве е от изключителна важност. Събитието е строго специализирано и профилирано – насочено е само към медицински специалисти – фармацевти.  Динамично променящата се обстановка изисква те да бъдат обучени и подготвени да реагират на тези предизвикателства, както и на очакваното активиране на сезонните вируси. От началото на годината, чрез маркетинговите ни инициативи,  презентираме темата за дигитализацията. В проведените онлайн семинари се акцентира върху доминиращата ѝ роля  в работата на аптеките. Естествено продължение на усилията ни, за масово внедряване и използване на новите технологии, е основната тема на събитието – „Предизвикателствата пред фармацевтичния бранш в несигурността на днешния ден“? Готови ли са българските аптеки да ги приложат на практика?  

Участниците, фармацевти от цялата страна, ще имат възможността да се запознаят с новите предложения на производителите и вносителите. Ще бъдат разгледани и дискутирани маркетинговите инструменти за успешни продажби, както и ефективните методи на консултация на пациентите. Презентациите ще се представят  при спазване на изисквания за дистанция, а щандовете ще бъдат разположени на разстояние един от друг. За първи път лекциите ще бъдат стриймвани на екрани във фоайето на хотела, възможност за проследяване на живо  в хотелските стаи, както и на интернет страницата на Стинг, безплатно.

Място на провеждане: конферентна зала “Черно море“, Хотел Wave Resort, Ахелой

Откриване: 30 Септември 2022 г. 17:00 часа

Закриване : 01 Октомври 2022 г. 17:00 часа