БългарскиEnglish

9-та конференция „Виртуално обединение – продукти „Виртуално обединение – продукти “На фокус“ и „Алианс сървиз“ 1-2 октомври 2021 г.„Дигитално здраве“?

Пандемията COVID-19 придаде ново значение за нуждите на фарма бизнеса, институциите и хората, така че да се адаптират по- бързо към неочакваните предизвикателства. Темпът на трансформация, инспириран от цифровата и дигиталната среда, внезапно придоби безпрецедентна скорост. Ето защо от бизнеса до технологиите , здравното обслужване и благосъстоянието, шестмесечното онлайн обучение, което организира Стинг АД за клиентите си тази година , чрез преподаватели и експерти, ще се доразвие в конференция. То ще се сподели с останалата част от аптеки и лекари, така че всички заедно да могат да комуникират своите знания, инструменти и опит, за да осмислят тези сложни предизвикателства за изграждане на устойчивост в постоянно променящите се времена. През октомври ще се организира деветата научна среща под мотото: “Дигитално здраве”, защото като  социално отговорна фирма, грижата за общественото  здраве винаги е била на фокус и е от изключителна важност за Стинг АД. Събитието е строго специализирано и профилирано – насочено е към медицински специалисти – фармацевти.  На конференцията ще се провери и готовността на аптеките да се адаптират и да използват данните от средата и дали могат да ги прилагат на практика?   Екипът на Стинг АД ще се опита да намерим отговор на този въпрос и като се обърне към европейската практика. Поканен е г- н Бернд Грабнер, президент на GIRP, който ще бъде гост-лектор с лекция на тема  „Европейски перспективи – споделен опит“. Колеги от IQVIA ще дадат конкретни данни за пазара и неговата перспектива.

Ще бъдат разгледани и дискутирани новите маркетингови инструменти за успешни продажби, както и дигитални методи за консултация на пациенти. Презентациите ще се представят  при спазване на изисквания за дистанция, а изложбените щандовете ще бъдат разположени на разстояние един от друг. За първи път лекциите ще бъдат стриймвани на екрани във фоайето на хотела, възможност за проследяване на живо  в хотелските стаи, както и на интернет страницата на Стинг, безплатно.

Място на провеждане: конферентна зала “Черно море“, хотел Wave Resort, Ахелой

Откриване: 01 октомври 2021 г. 16:00 часа

Закриване : 02 октомври 2021 г. 17:00 часа