БългарскиEnglish

Дванадесета Маркетингова пролетна конференция

Уважаеми колеги, на 21.03.2020г. ще се проведе, традиционно, Пролетна маркетингова конференция за фармацевти в зала  EFE  на х-л „Маринела“.

Фирма „Стинг“ за пореден път ще събере аптечния бранш, за да мотивира умения и практики, отразяващи характеристиките на бизнеса за 2020 г. Тази година предизвикателството, пред участниците във форума, е да се намери отговор на въпроса – Кое е петолинието на успеха? Можем ли, чрез музиката, като мощен маркетингов инструмент да над градим брандинга?

Нашето мнение е, че светът е изпълнен със звуци, които използваме за получаване на определена информация, а те са свързани помежду си в определен ритъм. Ето защо музиката още от древността е силата, която направлява развитието на нашата цивилизация. Факт е, че тя не само  лекува, но и оказва  благотворно въздействие върху нашето тяло и здраве. Ритъмът и мелодията успокояват и действат подсъзнателно на всеки човек.През последните години, много активно, се използва влиянието на музиката върху емоциите, респективно търговските желания на потребителите. Този маркетингов похват трябва да се прилага внимателно, защото неподходящо подбраната музика може да има обратен резултат върху търсенето.

Основната лекция на конференцията е„Макро и микро икономическите ноти“, с която ще дадем тон за дискусия и отговорна въпроса „Кое е петолинието на успеха в аптеката?“.

Поканени са над 700 активно работещи фармацевти в аптеки, от цялата страна. Събитието е съпроводено от изложение, в което се включват над 35 производители на лекарства, хранителни добавки,козметика и медицински изделия. Ще бъдат представени и над 40 лекции от водещи специалисти в областта на фармацията и медицината.  Те са с актуална тематика, засягаща обществено значими теми: мръсният въздух, тютюнопушенето, високата сърдечно-съдова заболеваемост, проблемите с непрофесионалното генерично заместване в аптеките,както и значимостта на „категори мениджмънтът“ в нея. Заключителна лекция ще изнесе изпълнителният директор на  IQVIA  България – г-н Лука Чичов, в която ще направи анализ на аптечния пазар за изминалата година, както и прогнозите за 2020 г.

Искрено вярваме, че чрез силата на музиката, като маркетингов инструмент , ще доприне сем за по-добър и задълбочен контакт с нашите клиенти – аптеките и респективно те със своите потребители.

Само, ако следваме рамките на петолинието ще успеем да защитим и да при дадем ново звучене на ролята на „най-достъпния здравен специалист“.